header
header
header
header
header
22 Maj 23:57

Mycket nytt nu ett tag

Som alltid händer många saker på en gång. Den nya hemsidan har ni redan sett eftersom ni kommit så långt att ni läser de här raderna. Men kolla även min krönika på TT:s spelsajt som de just har dragit igång. En gång i veckan ska jag ha en text på den platsen. Debut även här alltså. Se länken under :
http://ttspel.menmo.se/TT/news.html?newsId=1575


Kommentarer
Stäng
Namn:
E-post:
Ämne:
Kommentar:
Säkerhetskod:
 


15 Maj 08:07

Debut!

För knappt ett år sedan var jag ensam i Kina för att besöka gamla vänner sedan tiden som fotbollsproffs 1996. Det var då jag för första gången började fundera på att skaffa mig en blogg.

Det fanns så mycket jag ville berätta från min resa, bilder att visa upp. Jag fick vara med om de mest fantastiska saker och satt där med mina egna tankar som jag skrev in i min icke virtuella dagbok. Det var förstås bra för att komma ihåg alla detaljer och kanske skriva om dom vid ett senare tillfälle men det var ändå bara jag som kunde njuta av det innehåll texten gav just då. Det blev med andra ord lite tråkigare.

Så när jag bestämde mig för att göra om min hemsida tänkte jag direkt på att lägga in en blogg funktion. Anledningen är inte i första hand att vräka ur mitt innersta privatliv till allmän beskådan utan mer för att få lite fart och rörelse på hemsidan som varit rätt statisk och halvdöd emellanåt. Möjligheten att skriva lite kortare texter, ge tips om skivor och böcker eller bara dela med sig av tankar som cirkulerar i skallen känns inspirerande.

Det kommer alltså inte enbart att handla om fotboll om nu någon fick det för sig. Men självklart kommer ändå fotbollen att vara en del av det som kommer att skrivas om på denna plats.

Det kan hända att det under den första tiden pågår lite överföringsprocedurer från den gamla sajten till den ni just nu tittar på. Kanske fattas det lite text från gamla krönikor och recensioner som med tiden kommer att bli fullständiga. Inom någon vecka kommer allt att se ut som det ska. Och det betyder att det blir en mycket roligare och intressant hemsida än den tidigare. Jag hoppas ni ska gilla den och om ni gör det så sprid den gärna till alla ni känner.

 



Pelle Blohm


Pelle Blohm

– Chefredaktör Tidningen Marknad Örebro och Örebro Läns Tidning.

– Har startat föreningen Panhorama som jobbar med demokrati- och samhällsfrågor. Jobbar just nu med med Samhällskontraktet 2,0.
En podd kommer att dra igång i höst/vinter.

– Driver även det egna företaget Shane Media & Kommunikation AB.

– Frilansskribent. Krönikör. Copywriter.  

– Föreläsare. 

Författare:
– Släppte romanen From Bangor With Love i maj 2023.
– Släppte boken och självbiografin "Blohm står när dom andra faller" i juli 2017.
– Släppte foto- och poesiboken Under Radarn 2019.

 I övrigt en jäkla fin kille... 


Pelle Blohm Pelle Blohm Pelle Blohm Pelle Blohm Pelle Blohm Pelle Blohm

Tidigare inlägg